Cresterea unor puieti zmeura de la ferma la business

puieti zmeura

Zmeura! Zmeura avem!!! ” Suntem siguri ca stiti aceasta strigatura traditionala cu radacini urbane ce este urlata de catre cei ce vand delicioasele si micutele fructe. Insa, de aici, la ceea ce va urma sa discutam este totusi o oarecare distanta, insa, inainte de toate, trebuie sa stiti, ca cei ce vand in acest mod, cu siguranta nu au in curtile lor puieti zmeura si, de asemenea, tot la fel de siguri suntem cand spunem ca acesti comercianti ambulanti nu au auzit de Strong Berry, furnizor de astfel de puieti zmeura.

Va oferim puieti zmeura sanatosi si de soi

Probabil ati ghicit, vom discuta despre posibilitatea unui business pornind de la niste puieti zmeura, putina inspiratie, multa munca, dar si un management… sa-i zicem inteligent. Sunt foarte multe elemente care pot face diferenta dintre un simplu fermier si un manager de succes.

In primul rand, trebuie sa vedem motivele pentru care ati porni un business cu puieti zmeura. Zmeura este mai mult decat un simplu fruct de padure, aceasta avand un continut bogat in fibre si mangan, avand astfel un efect benefic pentru digestie. De asemenea, datorita continutului de minerale, printre care si Vitamina C dar si potasiu, aceasta ajuta sistemul imunitar.

Evident, niste puieti zmeura trebuiesc plantati intr-o maniera optima pentru a putea oferi fructe sanatoase, frumoase si gustoase. In acest sens este bine sa folositi un pamant de buna calitate in care se vor face gauri cu un diametru de ~40cm si o adancime de peste 50cm. Asigurati-va ca inainte de plantarea unor puieti zmeura, pamantul de pe fundul gaurii sa fie foarte bine afanat pentru a permite radacinilor sa se dezvolte optim. Pamantul obtinut din saparea gropilor trebuie sa fie cat mai fin si afanat. Plantarea unor puieti zmeura se face pe randuri, la distante de cel mult un metru fata de puieti si pana la 2.5 metri intre randurile de plantare.

Un business cu puieti zmeura se bazeaza pe experti

Este cel mai bine ca pentru a obtine o recolta cat mai buna, sa apelati la un expert deoarece aceasta este diferenta dintre o ferma si un business. Cresterea unor puieti zmeura necesita multa grija si atentie, in prima saptamana de dupa plantare, pamantul trebuie udat cu minim 3 litri de apa pentru fiecare butas. Asta in cazul in care nu exista precipitatii sau o instalatie de irigatie.

Ei bine, trecand de la puieti zmeura, la afaceri, trebuie sa stiti ca secretul unor fructe perfecte sta in produsele folosite pentru fertilizare si tratare a solului. Asadar, este cel mai bine sa folositi cele mai performante solutii, insa, de asemenea, va recomandam sa folositi ingrasaminte naturale fie ca este vorba de compost produs in casa sau cumparat. Important este de asemenea sa tineti departe orice tip de daunatori, de la plante pana la agenti microscopici si nu numai.

Noi sustinem performanta, atat prin gama de puieti zmeura pe care o oferim, dar si prin produse de fertilizare a solului. Pe langa puieti zmeura va oferim si coacaz negru sau mure fara spini. Asadar, pentru a afla mai multe despre noi, dar si pentru a solicita o oferta, va asteptam pe siteul www.strongberry.ro

Comments are closed.