City Taxi- Taxiul orasului tau

Ai nevoie urgenta de un tataxi constantaxi si doresti sa nu platesti foarte mult pe calatorie? Vrei sa fii dus la destinatie de soferi cu experienta ce conduc masini fiabile, sigure si ingrijite? Foarte simplu! City Taxi reprezinta solutia perfecta!

De ce City Taxi?

In Constanta, City Taxi este singura firma de taximetrie ce utilizeaza cea mai moderna tehnologie de monitorizare si eficientizare a transportului in regim taxi. Toate masinile firmei sunt dotate cu navigatie prin GPS pentru a putea ajunge, in maxima siguranta, pe drumul si in timpul cel mai scurt la destinatie.

Calitatea serviciilor reprezinta motivul numarul unu pentru care atat de multe persoane aleg sa foloseasca zilnic City Taxi. Pentru a putea furniza servicii de prima clasa, profesionistii firmei City Taxi trebuie sa dea randament maxim, acest lucru transpunandu-se in angajamente realizate cu dedicatie si responsabilitate fata de client si de cererea acestuia.

Firma City Taxi isi bazeaza reusita pe o veche zicala din popor, si anume “ Clientul are intotdeauna dreptate”. Astfel, reusesc sa consolideze increderea pe care clientii le-o atribuie, iar reprezentantii firmei pot doar sa imbunatateasca permanent serviciile pe care le ofera.

Orice companie de taxi intampina urmatoarea problema: Cum sa eficientizeze trimiterea taxi-urilor catre locatia clientilor. Firma constanteana City Taxi a reusit acest lucru prin implementarea unui sistem de dispecerat de ultima generatie. Acest sistem permite, in mai putin de 5 secunde, sa atribuie o cursa celui mai apropiat taxi disponibil langa adresa clientului. Traseul de la locatia taxiului si pana la adresa clientului va fi configurat automat de sistemul de navigatie instalat pe fiecare taxi.

Acest sistem permite, pe langa atribuirea rapida si eficienta a curselor, si urmarirea in timp real a taxiurilor din flota companiei. Astfel, reprezentantii firmei vor sti intotdeauna unde se afla soferii si responsabilitatea nu va fi doar un cuvant, ci o promisiune.

Soferii City Taxi sunt printre cei mai buni din acest domeniu. Cei mai multi dintre ei au peste 15 ani de experienta in acest domeniu si cunosc foarte bine orasul Constanta. Pentru a asigura profesionalismul firmei, soferii trebuie sa participe permanent la cursuri de perfectionare.

Soferii City Taxi sunt intotdeauna dispusi sa dea o mana de ajutor, fie ca acest lucru inseamna incarcare sau descarcare alimente, ajutor cu bagajele sau alte acte de acest gen.

City Taxi ofera, pe intreaga suprafata a orasului Constanta, mai multe tipuri de servicii, precum:

  • Servicii de taxi accesibile;
  • Vizite medicale;
  • Curse aeroport;
  • Curse de curierat rapid;
  • Kickstart pentru baterie descarcata (va ajuta in momentele in care “v-a murit acumulatorul masinii”);
  • Transport copii;
  • Transport angajati.

Asadar, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de taxi din Constanta, apelati cu incredere la serviciile firmei City Taxi. Nu veti fi dezamagiti!

Date de contact:

Denumirea firmei: City Taxi;taxi constanta 

Numar de telefon: 0241 933

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articolebiz.ro .

Comments are closed.