Ospitalitate si sporturi extreme

Predeal sau in germana Schanzpass. Asa cum ii spune si numele, “mai sus decat dealul”, statiunea climaterica Predeal este situata la o altitudine de 1060 metri, langa trecatoarea cu acelasi nume pe Valea Prahovei. Clima de aici este o clima alpina si este ideala pentru practicarea sporturilor de iarna, deoarece zapada poate tine si 100 de zile.

Un important centru al turismului, Predealul se preteaza sporturilor de iarna. Partiile sunt iluminate si sunt dotate cu telescaun, teleski si babyski. Se organizeaza in acest sens cursuri pentru incepatori si copii.

sunset villas

Dar pe langa toate aceste posibilitati extraordinare de petrecere a timpului liber, statiunea are o baza materiala adecvata pentru tratarea diverselor afectiuni endocrine, nevroze astenice, rahitism si pentru starile de surmenaj fizic si psihic.

Oferta pentru cazare si divertisment este deosebit de generoasa si atractiile sunt multe.

Complexul Sunset Villas din Predeal a fost creat de oameni care iubesc aceasta zona, muntele si oportunitatile oferite pentru diverse sporturi, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Unitatea de cazare a fost conceputa pentru a asigura confortul si facilitatile necesare pentru ca oaspetii sa se poata simti bine fiind inconjurati de splendita priveliste a muntelui, de peisajele impresionante, de liniste si aer curat. Camerele au un design placut, cu mobilier ce creaza o atmosfera intima si placuta. Paturi mari cu saltele odihnitoare si asternuturi curate, bai cu toate facilitatile pentru confortul ideal si sa nu uitam de living-urile frumos decorate unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de familie, prieteni sau colegi.

Gazdele de la Sunset Villas va trateaza cu respect si ospitalitatea lor este renumita. Restaurantul este locul unde puteti sa gustati mancaruri traditionale delicioase din peste, deserturi dulci si fine, supe si alte preparate din bucataria internationala. Personalul atent si disponibil va garanteaza ca a servi o cafea sau o bautura in foisor inseamna o adevarata placere.

Asa cum spuneam despre gazde, acestea sunt iubitori ai muntelui si pentru oaspetii dornici de aventuri si sporturi extreme se ofera posibilitatea de a le practica. In acestea se incadreaza escaladari pe cascade de gheata, speologie cu minim 6 participanti, tiroliana cu minim 10 participanti, parapanta si ski din elicopter cu minim 4 participanti.

sunset villas 1

Pentru oaspetii mai linistiti exista posibilitatea de drumetii si excursii in imprejurimi, de alpinism pe diferite grade de dificultate si excursii clasice in care va puteti bucura sa aflati multe despre istoria si traditiile locului.

Ospitalitate, respect, bunavoie si o unitate de cazare deosebita prin facilitatile si ofertele sale poate sa insemne pentru oricine o vacanta de vis care sa ii ramana mult timp in amintire.

Comments are closed.