Camera IP wireless, siguranta si eleganta la preturi mici doar cu Big IT Solutions

Camera_IP_wireless_HD_720P_Foscam_C1_Lite_2In ziua de azi stim cu totii cat de greu este sa iti lasi casa nesupravegheata, chiar daca lipsesti cateva ore sau cateva saptamani, fara o supraveghere de calitate iti este cam frica sa pleci. Vedem toata ziua la televicor fel si fel de stiri, ca lui x i s-a spart casa, lui y i s-a furat bicicleta si multe altele. Chiar daca este vorba de o casa, un birou sau un parc, este necesar sa avem instalata macar o camera IP wireless , care fara indoiala isi va face treaba in cazul unui incident.

Camera IP wireless- tehnologie la standarde inalte

Cu siguranta toti ne-am dori sa nu m-ai avem stresul ca ni se pot fura lucrurile, sa nu ne m-ai ingrijoram ca ni s-a furat bicicleta in timp ce eram la alimentara si cumparam o paine, sau ni s-a spart casa in timpul unui concediu de cateva zile, de aceea este bine sa avem instalata o camera IP wireless, sau mai multe, depinde de loc. Camera IP wireless, este o tehnologie de ultima ora. In afara faptului ca poate filma si inregistra la o precizie inalta, are atasata si functia wireless. Nu m-ai avem nevoie de tone de cabluri ca sa montan o simpla camera de supraveghere, de acum inainte avem la dispozitie o camera wireless, ceea ce ne confera o eleganta iesita din comun.

Big IT Solutions, firma de clasa-nalta

Big IT Solutions, are un renume pe piata echipamentelor IT din Romania, datorita gamei variate la care are acces, firma ofera clientilor lucruri de calitate la preturi rezonabile. De la supraveghere video pana la sisteme de pontaj, aici este locul unde le gasiti pe toate, indiferent de ce aveti nevoie. Aceasta companie va poate oferi o multime de dispozitive, care sa va faca viata mai usoara. Firma va pune la dispozitie camera ip wireless C1 Lite, care este una dintre cele mai noi si moderne sisteme. In afara faptului ca ofera o inregistrare video si audio perfecta, camera beneficiaza si de functia “Push Message”. Aceasta functie va permite sa receptionati alerte direct pe telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii, functionand in felul urmator: atunci cand detecteaza miscare, trimite alerte pe telefonul mobil, acesta este un lucru extraordinar atunci cand sunteti plecati de acasa si nu are cine sa va pazeasca casa.

Camera IP wireless, inovatie pentru toata lumea

Indiferent pentru ce vreti sa utilizati camera IP wireless, este un dispozitiv bine venit pentru toata lumea, chiar daca doriti sa monitorizati un parc sau un domiciliu, ea va poate fi de mare folos. Cu siguranta apeland la compania Big IT Solutions, veti gasi exact ce va doriti, datorita stocului bogat cu lucruri la un raport bun calitate/pret. Datorita numarului mare de clienti care doresc sa achizitioneze o camera ip wireless, firma Big IT Solutions a ridicat standardele, astfel ajutand clientii sa beneficieze direct de pe piata din Romania la cele mai noi dispozitive in materie de sisteme de supraveghere.

Comments are closed.