Cadoul ideal il gasesti la Seriprint Distribution

Gasirea unui cadou pentru o persoana draga este mai mereu o misiune dificila. Alergarea prin magazine, prin centre comerciale in cautarea cadoului devine in acea perioada un adevarat sport national. Ai putea cu usurinta sa participi la cursa de maraton de la olimpiada sau de la campionatul mondial, caci cu siguranta ti-ar fi inmanat titlul de castigator si implicit medalia de aur. Cand in sfarsit gasesti si tu un magazin, de zici ‘Doamne ajuta!’, nu mai au in stoc marimea la modelul de bluza cu anchior de dantela pe care tu il doreai, modelul care ti se propune nu e pe gustul tau si tot asa continua aventura ta.Seriprint

Vazand ca nu ai noroc in cumpararea de obiecte de imbracaminte, zici sa te orientezi spre ceva mai practic, mai util si de care poate persoana draga tie are nevoie. Fiind o persoana extrem de activa, care mai toata ziua este pe drumuri, umbla de colo pana dincolo, te-ai gandit ca o geanta office personalizata, o trusa de protocol eleganta, draguta si fina cu un stilou gravat si un ceas extrem de modern, care sa-i aminteasca ca trebuie sa mai ajunga si pe acasa la persoanele dragi, ar fi cadoul ideal. Dar unde gasesti tu toate aceste lucruri? Incepi sa cauti diverse magazine pe unde crezi tu ca s-ar gasi aceste lucruri, dar iarasi nu ai noroc. Ba nu se poate personaliza geanta, ba nu poate fi scris pe capacul ceasului o dedicatie, ba domnul care se ocupa de gravuri in acel moment nu este disponibil si tot asa. In acest caz solutia este simpla si la indemana si vine de la Seriprint Distribution.

Breloc plasticFirma Seriprint Distribution din Bucuresti are o experienta de peste 16 ani in domeniul produselor promotionale. Firma se ocupa cu comercializarea unei game extrem de variate de produse promotionale, produse publicitare, truse de protocol, cadouri de Craciun, diverse accesorii pentru birou, cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, obiecte de lux din colectia Pierre Morri, ceasuri, genti office si multe altele. Produsele promotionale de care dispune firma sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si pot fi personalizate cu numele sau sigla firmei, sau cu o dedicatie speciala. Cu ajutorul produselor promotionale oferite de catre firma Seriprint Distribution veti reusi sa va surprindeti colaboratorii, sefii sau persoanele dragi cu un cadou inedit, veti reusi ca firma dumneavoastra sa aiba parte de o promovare mai buna. Produsele sunt importate direct de la furnizori si reprezinta dovada ca firma este extrem de profesionista in activitatea sa. Printre produsele promotionale comercializate de catre firma Seriprint Distribution gasim: brichete, brelocuri de metal sau din plastic, umbrele, sepci, tricouri, genti pentru birou, pixuri din plastic sau metal, stilouri, accesorii pentru birou, truse de protocol, portcarduri, portofele. Toate produsele pot fi achizitionate la preturi extrem de avantajoase pentru dumneavoastra, ca si client.

Asa ca, daca va doriti un cadou unic cu care sa surprindeti seful sau persoana iubita apelati cu incredere la serviciile firmei Seriprint Distribution, pentru ca ei va vor oferi cea mai buna solutie.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.