C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca – cabinet veterinar profesionist!

Cabinet veterinar pentru cel mai bun prieten al tau1Pentru iubitorii de animale si pentru animalutele din Constanta, apeleaza la cabinet veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca. Acest cabinet este unul profesionist, care ajuta animalutele in orice situatie s-ar putea afla acestea. Cu ajutorul unui medic veterinar profesionist, animalutul tau de companie va avea parte de tratamente medicale dintre cele mai profesioniste, de ingrijirea si atentia de care cel mic are nevoie. De acum poti sta linistit ca animalutul tau va fi pe maini bune si va fi tratat in mod corespunzator indiferent de afectiunile cu care el se confrunta. Sanatatea unui animalut si bunastarea acestuia nu este un lucru de neglijat, de aceea trebuie sa apelezi la profesionistii din cadrul acestui cabinet veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca.

In cadrul cabinetului vei gasi o echipa profesionista care iti va oferi servicii dintre cele mai bune pentru sanatatea patrupedului tau. Animalutul tau are nevoie de consultatii periodice, precum si de cele mai bune tratamente indiferent de afectiunile cu care se confrunta acesta. Cerintele sunt tratate cu profesionalism si promptitudine la fiecare consult si animalutul tau va fi bine ingrijit de fiecare data.

De ce sa apelezi la cabinet veterinar?

De multe ori, animalutul tau se confrunta cu diferite afectiuni sau are nevoie de vaccinuri la intervale regulate de timp si de aceea se recomanda apelarea la profesionisti veterinari cum sunt cei din cadrul cabinetului veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca. Cabinetul este format dintr-o echipa de profesionisti si un medic competent care detine nu numai cunostinte de medicina, dar si o grija si consideratie deosebita pentru animalute. In cadrul cabinetului vei gasi o serie de servicii dintre cele mai diferite cum ar fi microcipare, vaccinari, consultatii, chirurgie atat ginecologica, cat si estetica. Fiecare serviciu in parte este efectuat in conformitate cu normele legislative in vigoare. In anumite perioade poti beneficia de oferte speciale, gratuitati si reduceri cum ar fi serviciile de microcipare a animalelor.

In plus, cabinetul veterinar C.M.V.I. dispune de tehnologie performanta si aparatura profesionista pentru ca serviciile sa se ridice la standarde europene. Preturile produselor sunt accesibile si avantajoase oricarui buzunar, iar solutiile oferite sunt personalizate pentru fiecare situatie in parte. Pasiunea si dedicarea pentru aceste mici patrupede a dr. Borza Rebeca este un atuu pentru a avea siguranta ca acestia se afla pe maini bune. Consultatiile se desfasoara intr-un mediu curat, igienic de catre o echipa calificata cu maxima atentie.

Cabinet veterinar pentru cel mai bun prieten al omului!

Dr. Borza Rebeca, din iubire pentru animale, a deschis un cabinet in care toata lumea poate beneficia de servicii dintre cele mai bune. Indiferent ca ai o pisicuta, un catel, un hamster sau orice alt animal, acesta va primi in cadrul cabinetului veterinar servicii medicale complete si complexe la preturi accesibile. Animalutul tau va iesi vesel din cadrul cabinetului si multumit. Consultatiile si testele vor fi efectuate rapid, prompt si cu un plus de profesionalism. La cabinet vei gasi si o farmacie cu produse profesioniste de unde vei putea achizitiona medicamentele si tratamentele pe care le doresti. Fa o programare acum la cabinet veterinar C.M.V.I. Borza Rebeca si animalutul tau va fi incantat.

Datele de contact ale cabinetului veterinar Dr. Borza Rebeca

Adresa firmei: Str. Dumitru Olariu, Nr. 13, Comuna Valu lui Traian, Constanta

Telefon: 0722 666 406

Comments are closed.