Broderii computerizate

1a5c602248a46e15ffbe09b51d96914bChiar si in urma cu cativa zeci de ani, broderia aplicata pe anumite obiecte vestimentare sau articole de uz casnic aducea un plus de eleganta si stil. In functie de tara sau regiunea geografica, broderia era una diferita. Anumite institutii de stat aveau atunci propriile embleme adaugate manual pe echipamentul de munca. Acum, orice companie, institutie de stat sau privata are propria emblema personalizata. Broderia in prezent se poate realiza atat manual cat si automat, folosind diverse aparate speciale. Chiar daca intr-o prima etapa, emblema se poate realiza pe calculator, sau manual cum se practica in trecut, aceasta se ataseaza unui tricou, uniforma, palarie, etc, folosind metoda computerizata, pentru a economisi timp. Bineinteles, exista inca persoane care realizeaza broderie manuala, insa pentru comenzi mai mari, timpul alocat ar foarte mare daca folosim aceasta metoda. Daca aveti nevoie de un echipament personalizat de munca sau pur si simplu pentru a face un cadou unei persoane dragi si nu stiti o companie care sa poata realiza broderii computerizate , Fortune Brod vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii profesionale, la preturi accesibile.

Fortune Brod – broderii computerizate pentru obiecte personalizate

Fortune Brod este o companie nou infiintata cu sediul in Cluj Napoca. Principalul domeniu de activitate este realizarea de broderii computerizate. Cu ajutorul unui echipament automatizat si computerizat, are loc astfel un proces de brodare rapid, intr-o cantitate mare, cu rezultate ce prezinta rezistenta in timp, o calitate ridicata, un plus de eleganta si un pret accesibil. Serviciul de realizare a acestor broderii computerizate este adresat tuturor institutiilor sau companiilor ce doresc realizarea unui echipament personalizat sau modificarea celui actual prin atasarea unei embleme noi (scoli, universitati, politie, pompieri, spitale, hoteluri, etc). In acelasi timp pot beneficia de serviciile firmei clujene si companiile private, indiferent de domeniul de activitate, inclusiv cele care se ocupa de realizarea echipamentelor de lucru sau protectie. Nu in ultimul rand, compania se adreseaza si persoanelor fizice, care doresc obiecte vestimentare (tricouri, sepci, cravate, geci, etc) sau articole de uz casnic (prosop, fata de masa, etc), cu broderii computerizate. Pe site-ul companiei- broderiicluj.ro, veti putea gasi lista completa de beneficiari, respectiv detalii cu privire la modul de brodare, tipul de produs pe care putem atasa broderia, etc. Serviciile pe care compania Fortune Brod le ofera sunt: personalizare echipament lucru, personalizare cadouri, personalizare grade epoleti, broderie directa pe manual, respectiv personalizare obiecte promotionale. La sectiunea Galerie, veti putea gasi printre altele, cateva exemple de Embleme, Logo-uri sau Steaguri.

Scapati de o grija suplimentara: Alegeti Fortune Brod pentru broderii computerizate

Pentru inceput trebuie mentionat faptul ca pretul unei broderii computerizate difera in functie de mai multi factori precum: imaginea ce urmeaza a fi brodata, dimensiunea acesteia, culorile necesare pentru realizarea unei broderii, numarul de broderii comandate, etc. Pe site-ul -broderiicluj.ro veti gasi toate aceste informatii plus multe altele pentru a va putea face o idee de ansamblu. Puteti lua legatura cu specialistii firmei fie telefonic, fie la sediul sau ori pe mail, pentru a purta o discutie preliminara cu privire la realizarea de broderii computerizate. In functie de factorii mentionati anteriorse poate realiza un preview al broderiei care necesita acceptul dumneavoastra ulterior. Etapa urmatoare ar fi realizarea unei broderii computerizate. Daca produsul final este conform asteptarilor dumneavoastra, se va trece la productia in serie, in functie de numarul de broderii comandat. Pentru informatii suplimentare, puteti folosi atat numerele de telefon afisate cat si adresa de e-mail sau completand formularul de contact, iar ulterior veti fi contactat de catre un reprezentant al nostru pentru a raspunde la toate intrebarile dumneavoastra sau pentru a va oferi informatiile solicitate.

Comments are closed.