Bateriile sanitare clasice sunt inca la moda

Bateriile sanitare clasice  sunt inca la modaCand vine vorba de amenajarea unei bai trebuie sa acorzi o atentie deosebita tuturor detaliilor. Baia este o incapere care trebuie sa imbine confortul si bunul gust cu toate utilitatile necesare pentru o buna igiena corporala a familiei tale. Mass-media te bombardeaza in ziua de astazi cu foarte multa informatie privind produsele de care ai nevoie. Varietatea este mare, la fel si calitatea. Adesea insa trebuie sa ai grija la a nu cadea in capcana kitch-ului si tocmai de aceea stilul clasic este cel mai sigur stil pe care il poti aborda si pentru amenajarea baii tale.

Ce este o baie?

Baia este o camera a unei locuinte si ea este amenajata astfel incat sa  poata fi utilizata pentru imbaiere. In zilele noastre o baie este prevazuta pe langa cada si cu un dus, chiuveta si un vas de toaleta. Desigur, intr-o baie mai pot fi gasite si alte obiecte sanitare, toate folosite pentru igiena personala.

In “Iliada” este mentionata pentru prima oara o baie, de catre Homer. El descrie placerea grecilor pentru imbaiere. De asemenea s-au gasit si ruineBateriile sanitare clasice  sunt inca la moda 1 ale unor bai grecesti de pe vremea lui Alexandru Macedon. Exista inca de pe vremea aceea o retea de conducte care aducea apa din munti pana in casele oamenilor. Amintim aici si de Imeriul Roman care era cunoscut pentru cultul bailor. Baile la romani erau publice si erau considerate un fel de “cafenea” sau loc de intalnire. In perioada Evului Mediu oamenii nu mai pus atata accent pe imbaiere fiind sustinuti in idée si de catre Biserica, aceasta din urma considerand imbaierea un pacat.

Astfel, pentru omul modern, baia a ajuns sa reprezinte nu numai o necesitate, ci si obisnuinta sau relaxare. Insa in vremurile demult apuse nu toata lumea avea acces la o baie, aceasta fiind considerata un pacat sau focar de epidemii. Este ciudata aceasta gandire, daca stam sa ne gandim ca tocmai baia este cea care mentine igiena.

Despre Ebal

Ebal a luat nastere in anul 2004 in Oradea. Principalul domeniu de activitate al acestei societati este producerea, distribuirea si importarea de instalatii sanitare.

Varietatea de produse pe care societatea le poate oferi este imensa, iar aceste produse sunt destinate pentru intreg confortul casei tale. Calitatea este un criteriu esential pentru Ebal si tocmai de aceea societatea a fost rasplatita prin succes in acest domeniu.

De-a lungul timpului si prin munca intregii echipe, Ebal s-a dezvoltat si a devenit una dintre cele mai cunoscute si mai cautate companii de profil din tara. Ebal a reusit  sa castige incredera cumparatorilor, transformandu-i in clienti fideli.

Bateriile sanitare clasice  sunt inca la moda 2Produsele oferite de Ebal:

1. Baterii:

-Baterii monocomanda;

-Baterii sanitare clasice;

-Baterii sanitare prevazute cu rozeta in forma de stea;

2. Cabine de dus;

3.  Cazi si cadite;

4. Elemente de cuplare si conectori;

5.Tuburi si tevi;

6. Furtun pentru masina de spalat;

7. Racorduri;

8. Sifon;

9. Ventile;

10.  Mecanisme si rezervoare wc;

11.  Chiuvete si robineti;

12.  Supape si sorburi;

13.  Ventil vana si filtre pentru apa.

Bateriile sanitare clasice comercializate de catre Ebal sunt de calitate superioara, iar design-ul clasic se potriveste oricarei bai. Bateriile sanitare au un rol important si de aceea trebuie sa li se acorde o atentie sporita in momentul alegerii.

Bateriile sanitare pentru dus Ebal sunt urmatoarele: baterii de dus fixe sau cu teava lunga, baterii dus flexibil, baterii stative simple sau cu teava lunga, baterii de perete si baterii monobloc.

Ebal este partenerul ideal pentru confortul casei tale.

In continuare poti citi si despre podurile metalice.

Comments are closed.