Avantajele creditelor IFN

credit ifn

Pe piata sunt la acest moment destul de  putine IFN-uri care percep  comisioane.

Aceste  este inca un avantaj ce poate sa fie trecut in dreptul acestor credite ifn. Deoarece  in  anii anteriori s-au putut inregistra multe dintre discutiile ce sunt legate de  comisioane , acestea  fiind considerate  abuzive de catre unii sau sunt neabuzive de catre altii, aceste comisioane ce sunt  percepute de catre banci, le este teama oamenilor  in momentul cand aud de astfel de  comisioane, ce sunt considerate ca  motiv principal pentru ca IFN-urile  optaza sa nu le aiba .

Printre cele mai cunoscute dintre IFN-urile care activeaza  pe piata , clientii aleg cu precadere varianta ratelor fixe, respectiv  a celor care sunt fara  comisioane. Acest lucru atrage romanii ce isi doreas sa poata  accesa fara sa aiba  teama aceste  credite ifn , acest lucru fiind posibil pentru ca stiu clar la ce pot sa se astepte pe parcurs, fiind convinsi ca nu vor avea diverse alte surprize care sunt neplacute sau alte  variatii ale costurilor.

Unul dintre dezavantajele ce sunt considerate a fi  majore in privinta creditelor, este cel al penalitatilor. In mod normal  astfel de penalitati sunt  destul de mari, iar in cazul cand avem  intarzieri de plati ale ratelor,  putem sa  ajungem la  sume restante care pot sa fie unele  foarte mari.

E o logica  in cazul penalizarilor de felul acesta , deoarece i riscurile  sunt asociate  produselor financiare si pot sa fie la fel de mari, altfel  ele nu sunt  accesibile  categoriilor largi  de oameni.

Unalt aspect ce este considerat a fi important  de care poate  tine cont in cazul  accesari  creditelor ifn  este cel legat de fiecare istoric al creditarii  fiecarui client .

Se gasesc pe piata  IFN-uri care nu iau  in considerare niciodata aproape clientii daca detin un istoric negativ si daca sunt identificati ca fiind  inscrisi in Biroului de Credite avand diverse restante. Ele  reprezinta clar  un adevarat punct forte ce ii  determina pe  clienti sa mai poata solicita o creditare adresata acestor  societati nebancare.

Unalt punct bifat  este acela al  pro-creditelor si este reprezentat de acea modalitate de accesare a creditelor, pentru ca  marea majoritate a  IFN-urilor pot sa  faciliteze  accesarea care se face  online  astfel incat  tot procesul  sa se deruleze comod  si in acelasi timp confortabil, fara a face si alte deplasari, in asa fel  incat clientilor o sa le fie foarte   usor sa  poata face rost de bani in timp cat se poate de  scurt si fara a avea parte de complicatii.

Sunt destul de multe exemple in ceea ce privesc  societatile nebancare ce indeplinesc astfel de  conditii optime ca sa fie accesate creditele , iar intre acestea pot fi mentionate de  exemplu  creditul ce este cunoscut sub numele – Allegro, credit  oferit de catre firma  cunoscuta ca fiind Purple Financial Services IFN, dar si creditul Extra Simplu ce este oferit de catre IFN Extra Finance, ele fiind niste produse ce se adreseaza  persoanelor ce cauta niste imprumuturi ce sunt obtinute usor, fara alte garantii si ipoteci, in acelasi timp credite de nevoi personale care sunt oferit de catre Provident,  fiind cunoscut ca un produs nou, care se adreseaza acelor clienti care isi  doresc nsite  imprumuturi de sume  mari de bani ce pot fi cuprinse intre 6.000 pana la cel mult 10.000 de lei, cu  rambursarea ratelor  lunar.

Comments are closed.