Avantaje focare cu gaz

Fie ca locuiesti la casa, fie ca locuiesti la bloc, de acum incolo poti sa-ti implinesti visul: montarea unui semineu in sufragerie si petrecerea unor seri romantice si pline de incarcatura emotionala alaturi de persoana iubita, de familie si prieteni. Insa tu ce vei alege, focare cu gaz, focare electrice sau focare pe lemne? Noi iti propunem prima varianta deoarece intruneste numeroase caracteristici si avantaje.

Focare cu gaz iti ofera un spectacol al flacarilor demn de cele mai romantice persoane

 

Avantaje focare cu gazSemineele cu focare cu gaz reprezinta alternativa perfecta pentru iubitorii spectacolului oferit de catre flacarile din timpul arderii, un spectacol la fel de frumos precum cel rezultat din focul de lemne. Insa, in cazul focarelor cu gaz tu ai la dispozitie o telecomanda si te bucuri instantaneu de privelistea mult dorita. In plus, acest gen de seminee nu fac mizerie, nu trebuie curatate, nu trebuie sa le aprovizionezi cu lemne, nu lasa pete de funingine, nu fac fum in casa, sunt practice si confortabile in timpul utilizarii.

Ai la dispozitie achizitionarea de modele de seminee cu focare cu gaz fara ventilatie, adica nu necesita cos de fum, dar si seminee cu ventilatie, adica pot solicita intrebuintarea unui cos de fum.

Datorita faptului ca esti mandrul posesor al unei telecomenzi, poti activa semineul de oriunde din casa. Chiar daca nu-ti incalzeste toata casa, un semineu dotat cu un focar cu gaz este excelent pentru incalzirea camerei in care este instalat. In acest mod veti face economii serioase la factura de gaz si de electricitate.

Semineele cu gaz ard cu flacara, insa nu se aud zgomote precum trosnetul lemnului in timpul arderii si nici nu vei simti miros de fum. Sunt seminee practice si comode, potrivite in special pentru cei care locuiesc la bloc, insa se preteaza si caselor fiind deosebit de elegante, de frumoase si echilibrate.

Cumpara focare cu gaz de la Fire Design si bucura-te de calitate

 

In ceea ce priveste focare cu gaz, recomandarea noastra este Fire Design din Ploiesti. Aceasta comercializeaza modele dintre cele mai variate, de calitate si pe care le poti achizitiona la un pret foarte bun. Puterea calorica propusa de catre Fire Design este mai mica sau mai mare, exact in functie de necesitatile tale.

Crezi ca dimensiunile sunt batute in cuie? Nu cu Fire Design. Ia legatura cu echipa si aceasta iti va executa modele diverse, culori si dimensiuni exact dupa gustul si trebuintele tale. Poti opta pentru busteni ceramici sau pietricele albe de marmura. De asemenea, lista de accesorii de interior este deschisa pentru a-ti satisface pe deplin gustul pentru frumos si pentru a-ti personaliza 100% modelul ales.

In functie de aspectul pe care-l doresti poti alege si tu focarele, rustice, moderne sau futuriste, Fire Design iti sta la dispozitie. In functie de modelul pentru care ai optat se poate face si reglajul flacarilor asa incat poti folosi semineul si ziua, si noaptea, mai tare sau mai incet in functie de cat de cald doresti sa faci in locuinta. Intra pe pagina Fire Design si alege-ti modelul de focar cu gaz dorit!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege focare cu gaz de la FireDesign. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele FireDesign? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0726-778.484 sau trimite un e-mail pe adresa office@firedesign.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.