Aparate de aer conditionat

aparate de aer conditionat

Putini stiu ca termenul de aer conditionat a fost inventat in anul 1906 de catre Stuart W. Cramer din Carolina de Nord. La inceput, primele aparate de aer conditionat erau voluminoase, emanau substante toxice si producea zgomote puternice.  In 1928, Thomas Midgley a inventat freonul cu aer conditionat. 2 ani mai tarziu, in foarte multe sali de teatru se folosea aceasta tehnologie de racire,  care era de foarte mare ajutor, atunci cand erau temperaturi foarte ridicate. Cea mai mare consumatoare de aer conditionat este Statele Unite ale Americii. In prezent, pe piata exista o varietate foarte mare de aparate de aer conditionat, iar clientii au de unde alege ceea ce le convine, in functie de preferinte, necesitati si buget.

De unde puteti cumpara aparate de aer conditionat?

Daca aveti nevoie de aparate de aer conditionat si nu stiti exact de la ce firma este cel mai potrivit sa le cumparati, va recomandam sa apelati la Libra System. Aceasta companie se ocupa de mai multi ani cu comercializarea si montarea de aparate de aer conditionat. Diversele modele de aparate de aer conditionat apartin unor producatori de incredere, recunoscuti pe plan international: Haier, Chigo, Osaka, Inventor, Fujitsu, Nordstar, Gree. Preturile la care puteti cumpara aceste aparate de aer conditionat sunt pentru toate buzunarele.

Ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara aparate de aer conditionat?

Atunci cand alegem un aparat de aer conditionat, trebuie sa stim mai multe informatii, pentru a face o alegere corecta. Aparatul trebuie sa fie ales dupa suprafata incaperii in care se va instala. De exemplu, pentru o camera de 20…25 de metri patrat, trebuie sa folositi un aparat cu capacitatea de 9000 BTU. Daca detineti un apartament cu 2 camere care are o suprafata de 25…40 de metri patrati, aveti nevoie de un aparat de 12000 BTU. Daca aveti nevoie de un astfel de aparat de aer conditionat pentru o vila sau o casa care are living spatios, trebuie sa aiba o capacitate de 18000 BTU. In cazul in care vreti sa montati aparate de aer conditionat intr-un magazin, o hala sau o sala de conferinte sau un restaurant, trebuie sa aiba o capacitate de 24000 BTU. Trebuie sa stiti ca un BTU/ ora consuma 0.293 Wati. Nu trebuie sa montati un aparat cu capacitate mai mare decat cea recomandata, doar cu gandul ca vor beneficia de o racoare mai intensa. De asemenea, nu se monteaza un singur aparat de conditionat pe hol, in ideea ca va oferi racoare in toate camerele.

Cum ii puteti contacta pe angajatii firmei Libra System pentru a cumpara aparate de aer conditionat?

Daca vreti sa vedeti oferta completa a firmei in materie de aparate de aer conditionat, va recomandam sa accesati site-ul aerconditionatlibra.com. Nu mai pierdeti timpul si alegeti sa cumparati aparate de aer conditionat de la Libra System. In vederea contactarii angajatilor acestei companii, aveti la dispozitie numarul de telefon 0722.591.999. Programul de lucru este de luni pana vineri de la 08.00 la 18.00, iar sambata, intre ore 08.00 si 14.00.

Comments are closed.