Un ajutor de nadejde pentru print digital rapid si calitativ!

99a25ef2b3e328f4346a5c0c611159edDispozitivele de printare digitala sunt utilizate atunci cand vrem sa transpunem o imagine, un text, un simbol sau un alt model grafic digital pe o suprafata reala. Aceste echipamente functioneaza pe baza a doua tipuri de tehnologie: tehnologia pe baza de cerneala si tehnologia laser. Operatiunea de trecere a imaginilor si textelor din mediul virtual in mediul real (pe materiale textile, pe hartie de orice tip, pe materiale plastice) este recunoscuta sub denumirea generala de print digital.

Spre deosebire de printul traditional, prin intermediul unui print digital se pot realiza un numar mare de printari intr-o perioada scurta de timp. Pe langa acest avantaj definitoriu, in cazul printului digital nu trebuie sa schimbati acele role de offset asa cum se intampla in caul printarii traditionale. Imprimantele digitale se intretin mult mai usor decat tiparele analogice.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, imprimantele laser au evoluat extraordinar de mult. Aceste echipament, in ultimul timp, sunt mult mai eficiente in ceea ce priveste viteza de tiparire, au devenit mai mai flexibile din punct de vedere al conectivitatii, si-au sporit performantele in materie de calitate si au un pret de achizitie accesibil oricarui buzunar.

Alege si tu serviciul de print digital pentru a tipari materialele dorite intr-un interval de timp foarte scurt. De asemenea, vei observa o calitate a tiparirii exceptionala, tot procesul desfasurandu-se silentios si la mare viteza.

Cine iti pune la dispozitie serviciul de print digital?

Pentru print digital calitativ si rapid te invitam sa apelezi la compania Gipsi Impex Com din Bucuresti. Utilizand procedeul de print digital, specialistii de aici realizeaza inscriptionari atat pe suprafete textile, cat si pe articole pastice (autocolante, bannere etc.). Obiectele promotionale textile trebuie sa aiba dimensiunea maxima de 60×40 cm, iar latimea articolelelor plastice sa nu depaseasca 1.6 m. Aceste produse publicitare sunt deosebit de eficiente in campaniile din acest domeniu. Calitatea lor este un aspect de o importanta desavarsita si, tocmai din acest motiv, iti recomandam sa apelezi la serviciul de print digital oferit de compania Gipsi Impex Com.

Pe langa serviciul de print digital, Gipsi Impex Com te intampina cu o varietate de alte servicii puse in practica cu aceeasi seriozitate si promptitudine. Prin urmare, in functie de necesitati, de la Gipsi Impex Com poti solicita urmatoarele servicii: creare site serigrafice, tampografie, transfer termic, gravura si decupare cu cutter plotter-ul, personalizare materiale promotionale etc. Echipa de profesionsti de aici se folosesc de utilaje foarte performante pentru a duce la bun sfarsit cerintele tale. Prin urmare, ai garantia unei colaborari de succes indiferent de preferintele si nevoile pe care le ai.

In materie de print digital, utilajele performante ce sunt folosite pentru a transpune modelul grafic digital pe o suprafata reala vor contribui la crearea unor inscriptii ce se remarca, in primul rand, prin durabilitate in timp. Apeleaza la specialistii de la Gipsi Impex Com si impreuna veti gasi cele mai avantajoase solutii pentru personalizarea promotionalelor dorite.

Comments are closed.