Ai nevoie de servicii de deratizare in Bucuresti? Iata cine te poate ajuta!

Deratizare-BucurestiSunteti in cautarea unor servicii de deratizare in Bucuresti? Societatea Eurotopserv, cu sediul in acest oras, va intampina cu solutii prompte si eficiente in acest domeniu, oferite la preturi avantajoase.

Deratizarea implica utilizarea unor metode si mijloace atat de prevenire, cat si de combatere a infestarilor cu rozatoare daunatoare sinantrope (sobolanul cenusiu, sobolanul alb) sau cu rozatoare asinantrope (sobolanul de camp, sobolanul de padure, harciogul). Este obligatoriu ca aceasta operatiune sa fie efectuata de 2 ori pe an, inainte de decontaminarile profilactice, adica in anotimpurile primavara si toamna. De asemenea, acestea se pot realiza si in cursul anului, ca metoda de intretinere.

Personalul competent si experimentat al companiei Eurotopserv din Bucuresti, intervine prompt si eficient pentru efectuarea operatiunilor de deratizare in orice spatiu este nevoie de acestea, fie el interior sau exterior (scoli, institutii publice, depozite agro-alimentare, societati comerciale, spatii de productie, etc.). Metodele pe care le utilizam pentru prevenirea si combaterea rozatoarelor periculoase sunt foarte bine definite si cunoscute in cel mai mic detaliu de catre echipa societatii, astfel ca apeland la serviciile noastre, puteti fi convinsi ca rezultatele obtinute se vor ridica la nivelul celor mai exigente cerinte.

Printre substantele pe care le folosim pentru deratizare se numara: cereale amestecate cu diferite substante si arome, momeli parafinate in locuri umede si momeala proaspata sub forma de pasta. Aceste substante nu mucegaiesc, avand in componenta lor elemente active din grupa III-IV de toxicitate. Ele se afla pe lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar-uman.

In ceea ce priveste mijloacele pe care le utilizam pentru deratizare, acestea sunt de mai multe tipuri: mecanice (statii de intoxicare, curse, capcane), fizice (ultrasunete, unde electromagnetice) si chimice (raticide). Serviciile de deratizare pe care le prestam se desfasoara in conformitate cu normativele si reglementarile legale aflate in vigoare in acest domeniu (O.G. 536/1997, Legea 98, s.a.).

Rozatoarele daunatoare sunt o amenintare reala atat pentru bunurile pe care le depozitati in beciuri sau in alte spatii (provizii de alimente, etc), cat si pentru alte tipuri de produse (cabluri, s.a.), insa cel mai grav este ca ele reprezinta un pericol pentru sanatatea voastra, fiind purtatoare de boli transmisibile la om. Stiind aceste lucruri, trebuie sa actionati imediat pentru prevenirea sau combaterea lor. Compania bucuresteana Eurotopserv este bucuroasa sa va ajute in solutionarea problemelor cu care va confruntati, eliminand si prevenind aparitia soarecilor si sobolanilor.

Serviciile de deratizare pot fi efectuate atat in Bucuresti, cat si in alte judete, precum: Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Vrancea, Buzau, Ialomita sau Calarasi. Preturile pe care le practicam sunt variabile in functie de anumiti parametri, insa sunt foarte avantajoase.

Alte servicii pentru care ne puteti solicita ajutorul sunt cele de dezinfectie, dezinsectie, curatenie (birouri, locuinte, etc.) si cele pentru tratarea apei. Accesand pagina de internet a companiei, eurotopserv.ro, veti putea vizualiza detalii despre fiecare serviciu pe care il oferim astfel incat sa il puteti alege pe cel de care aveti nevoie. De asemenea, puteti lua legatura si cu personalul nostru care va raspunde rapid intrebarilor si nelamuririlor voastre. Va asteptam!

Comments are closed.