A purta sau a nu purta rochie de mireasa printesa? Aceasta-i intrebarea

rochii de mireasa printesa

 

Te-ai hotarat: vei alege o rochie de mireasa printesa pentru ca iti doresti o nunta ca in basme si totodata sa implinesti visul fetitei din tine care dintotdeauna s-a vazut printesa in ziua cea mare. Insa, te-ai gandit daca acest model te avantajeaza?

Clasicul nu se demodeaza iar o rochie de mireasa printesa ramane un model in trenduri, la mare cautare, fiind considerat a fi chiar cel traditional, dar acest lucru nu inseamna automat ca se potriveste oricui.

Caracteristici rochie de mireasa printesa

Rochia de mireasa printesa este formata din corset, fusta ampla cu lungimea pana in podea, confectionata in general din tull sau dantela si crinolina. Cu decolteu drept sau in forma de inima, corsetul este strans pe corp si poate fi simplu sau mai complex, decorat cu cristale Swarovski, motive florale si alte elemente. Rochia aduce aminte de modelul in forma de A, dar este mult mai voluminoasa intrucat evazarea fustei incepe chiar de la solduri.

Clasica, delicata, eleganta, romantica, aproape cu un aer regal: astfel poate fi descrisa cel mai bine o rochie de mireasa printesa.

Rochie de mireasa printesa: pe cine avantajeaza?

Lasand la o parte visul din copilarie, dorinta mamei sau sugestiile prietenelor, o rochie de mireasa trebuie in primul rand sa iti placa tie si numai tie, sa iti vina bine si sa-ti puna in valoare silueta.

Rochia stil printesa avantajeaza in primul rand femeile inalte, cu talie subtire si bust potrivit caci rolul corsetului este tocmai acesta, de a sublinia talia si a pune accentul pe sani. Iar daca ai acel mijloc “tras printr-un inel” dar coapse proeminente, este mai mult decat indicat sa incerci o astfel de rochie. Datorita fustei ample, acestea vor fi ascunse intr-un mod inteligent.

Cand nu este recomandata  o rochie de mireasa printesa?

Desi specialistii recomanda acest stil femeilor cu constitutie atletica si masuri aproape de cele perfecte, rochiile pot fi purtate si de miresele mai plinute sau cu forme mai generoase. In acest caz, corsetul “lucreaza” in avantajul lor iar fusta mascheaza kilogramele in plus.

Daca nu esti o domnisoara tocmai feminina sau nu te-ai regasit niciodata in grupul fetitelor care se visau/se viseaza printese, cel mai bine este sa spui pas acestei rochii.

De asemenea, daca esti miniona, evita o astfel de rochie; risti sa te “pierzi” in volanele si numeroasele straturi de material suprapuse. Alege mai degraba un model pe langa corp sau in forma de A, unde fusta nu este atat de voluminoasa.

Rochie de mireasa printesa prin La Novia

Fie ca te-ai hotarat deja asupra acestei rochii, te-ai razgandit sau inca nu stii ce model ti s-ar potrivi, cel mai intelept lucru pe care il poti face este sa ceri ajutorul unui specialist.

Iti recomand salonul de specialitate La Novia din Bucuresti, salon in care vei gasi o echipa cu experienta, bine pregatita, pasionata de acest domeniu, si numai putin de 300 de modele ale unor designeri de renume: Divina Sposa, Nicole Spose, Justin Alexander, Alessandra Rinaudo sau Lillian West.

Indiferent ca iti doresti o rochie de mireasa printesa, sirena, clasica, in forma de A, extravaganta sau scurta, La Novia iti garanteaza gasirea modelului potrivit pentru ca in ziua cea mare sa arati si sa te simti exact asa cum ti-ai dorit.

 

Iti doresti o rochie de mireasa printesa? Salonul La Novia din Bucuresti iti ofera modele dintre cele mai diverse, rochii unicat la preturi bune! Convinge-te!

Comments are closed.